Programma Cyberveiligheid mbo

Vacature Communicatieadviseur Cyberveiligheid

Het programma cyberveiligheid raakt diverse doelgroepen binnen de mbo-instellingen, zoals IT-specialisten, CIO’s en bestuurders. Overkoepelend hebben we te maken met de branche-organisaties in het funderend en hoger onderwijs en het ministerie van OCW. Ons programma gaat in de kern over samenwerken en kennisdelen en als communicatiespecialist denk jij mee over de mix van instrumenten die we daarvoor gaan inzetten. Je inventariseert de bestaande kanalen op dit gebied en zoekt daarbij ook naar nieuwe mogelijkheden. Je hebt creatieve ideeën over evenementen, zowel online als in fysieke vorm.

Naast jouw rol als communicatieadviseur hebben we in ons (kern)team een programmamanager, een beleidsadviseur op het gebied van informatiebeveiliging, een beleidsadviseur op het gebied van privacy en een projectassistent. Je werkt ook veel samen met je collega-communicatieadviseurs binnen de MBO Raad.

We werken voor een belangrijk deel vanuit huis en overleggen veel online. Er is veel flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden. Je stemt je werkzaamheden, werktijden en overlegmomenten flexibel af met je teamleden. We zien elkaar minimaal een keer per week op kantoor in Woerden.

De vacature is 40 uur per week, maar een part-time dienstverband is ook mogelijk. We horen graag van je! Ga naar de vacatures bij de MBO Raad en reageer voor 12 december op deze vacature.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op via info@mbodigitaal.nl