Programma Cyberveiligheid mbo

Werk mee aan cyberveiligheid in het mbo

Samen met mbo-instellingen werken we aan het verhogen van de digitale weerbaarheid van mbo-sector. We zijn op zoek naar collega's voor ons compacte en bevlogen programmateam.

Het programma Cyberveiligheid is ontstaan in nauw overleg met ons netwerk van mbo-instellingen. We hebben het afgestemd met de MBO Raad en de andere branche-organisaties in het hoger onderwijs, met de coöperatie SURF en het Ministerie van OCW. Het programma loopt tot eind 2027.

Binnen het programma werken we aan uiteenlopende activiteiten die de digitale weerbaarheid van de mbo-instellingen verhogen, van awareness campagnes tot ondersteuning bij de benodigde IT-maatregelen. Belangrijk uitgangspunt is dat we het niet voor, maar samen met de mbo-instellingen doen.

Wij werken in een compact en bevlogen programmateam aan het opzetten en begeleiden van de projectactiviteiten. Daarbij werken we in dit programma intensief samen met SURF en waar mogelijk werken we in SURF-verband ook samen met het hoger onderwijs. We hebben meer werk dan we aankunnen, dus we zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s: op het gebied van communicatie, informatiebeveiliging, privacy en projectmanagement. Detachering voor een of meerdere dagen per week vanuit een mbo-school is wat ons betreft zeker een optie.

Werk je met ons mee?
Je bent inhoudelijk thuis op een van de hiervoor genoemde gebieden. En daarnaast vind je het leuk om zelfstandig te werken, initiatieven te nemen en de rol van aanvoerder op jouw terrein te pakken, waarbij je jouw collega’s en andere stakeholders natuurlijk meeneemt. Als lid van ons programmateam sta je in nauw contact met ons netwerk van mbo-instellingen op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Al met al vraagt dat voor elk van deze functies ook communicatief talent. Past dit profiel bij jou? Dan ben je van harte uitgenodigd om eens te komen kennismaken en de mogelijkheden te bespreken.

Contactpersoon

Neem contact op met Martijn Bijleveld voor meer informatie.