Datadinsdagen

Elke tweede dinsdag van de maand is het Datadinsdag. In 2021 en 2022 organiseerde MBO Digitaal dertien Datadinsdagen waarin allerlei onderwerpen op het gebied van data-ondersteund onderwijs aan bod kwamen. Deze nuttige netwerkbijeenkomsten krijgen in 2024 een vervolg met een tweede reeks Datadinsdagen. Nieuw is dat de onderwerpen dit keer door het veld worden aangedragen én dat de instellingen medepresentator zijn.

Logo van Data Dinsdag

Datadinsdag vanuit jouw school?

Elke 2e dinsdag van de maand is JaapJan Vroom te gast bij een mbo-school om daar gezamenlijk een anderhalf uur durende online meeting te verzorgen. Zij bespreken dan met elkaar en de online bezoekers wat de school bezighoudt als het gaat om data-ondersteund onderwijs en/of welke mooie initiatieven ze hebben op dit gebied. Heb je zelf een mooi initiatief of vraag over data-ondersteund onderwijs? Stuur even een mail naar JaapJan Vroom.

Datadinsdagen in 2024

06 februari I De Rooi Pannen  in Breda
12 maart I Deltion College in Zwolle
16 april I Online I SintLucas in Brabant
14 mei I Vanuit nnb
11 juni I Vanuit Albeda College en Datacoalitie DGO
10 september I Vanuit nnb
08 oktober I Vanuit nnb
12 november I Vanuit nnb

Meer informatie

Lees voor meer Datadinsdag-inspiratie de verslagen uit 2021-2022 en het e-zine Data-ondersteund onderwijs terug op de publicatiewebsite van Doorpakken op digitalisering.