Programma Cyberveiligheid mbo

Vacature Projectassistent Cyberveiligheid

Als projectassistent ondersteun je het projectteam op diverse vlakken. Bijvoorbeeld bij het plannen van afspraken, het organiseren van bijeenkomsten en het bijhouden van de projectadministratie. Je bent digitaal vaardig: goed thuis in  de MS Office toepassingen en je vindt -na een degelijke instructie- snel je weg in nieuwe toepassingen. Zo ga je werken met ons CRM-systeem (MS Dynamics) en voor je financiële taken met AFAS Finance.

Je werkt in een klein team en je vindt het leuk om met veel verschillende dingen bezig te zijn. Je deelt je werkzaamheden in overleg met het projectteam zelf in. Enige flexibiliteit met werkdagen en uren is daarbij wel fijn. Veel overleg en afstemming vindt online plaats, via MS-Teams. Daarbij werken we voor het grootste deel vanuit huis, maar we proberen elkaar minimaal een keer per week op kantoor in Woerden te treffen.

Deze vacature is voor 16 uur per week, eventueel is een iets ruimer dienstverband mogelijk. Heb je interesse? Ga naar de vacatures bij de MBO Raad en reageer voor 12 december op deze vacature.

Contactpersoon

Martijn Bijleveld


Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op via info@mbodigitaal.nl