Doorpakken op digitalisering bestaat 1 jaar, wat is er opgeleverd?

Het is een jaar geleden dat het programma Doorpakken op digitalisering is begonnen. Tijdens de saMBO-ICT conferentie eind januari hebben alle thema’s stukken gepubliceerd en zijn er veel resultaten opgeleverd. 

Het thema Docentondersteuning heeft bijvoorbeeld een handige (overzichtelijke) plaat gemaakt met alle landelijke initiatieven op het gebied van docentprofessionaliseringDataondersteund onderwijs heeft een interactief dashboard en infographic gemaakt met de verschillende data-initiatieven door heel NederlandIn samenwerking met Leven lang ontwikkelen is route 21 opgeleverd en Regie op leermiddelen heeft een Programma van Eisen gemaakt. Tot slot is er programma breed een podcastserie gemaakt over publieke en onderwijswaarden waarin drie verschillende thema’s centraal staan. Een aanrader! 

Hieronder een overzicht van alle publicaties en resultaten van de thema’s van Doorpakken op digitalisering. 

 

Thema  Publicaties  
Algemeen 

 

Leven lang ontwikkelen 

 

Digitaal burgerschap 

 

Regie op leermiddelen 
Eigen dossier 
Onderwijslogistiek 
Data-ondersteund onderwijs 

 

Docentondersteuning 
Innovatie stimuleren 

 

Reacties (0)
Geef een reactie