Doe mee aan het onderzoek van Kennisnet!

4inbalansVier in balans monitor 2015: stand van zaken van ict en onderwijs
Tweejaarlijks brengt Kennisnet de Vier in balans monitor uit. De monitor geeft inzicht in de laatste stand van zaken van ict en onderwijs en beschrijft nieuwe ontwikkelingen. De monitor is opgebouwd langs de bouwstenen van het Vier in balans model: visie, deskundigheid, inhoud en toepassingen, en infrastructuur.

Doe mee aan het onderzoek van Kennisnet!
Kennisnet is op zoek naar docenten en leidinggevenden in het onderwijs die willen meedoen aan een digitale enquête over het ict-gebruik op de eigen school of instelling. Ook als u niet veel weet over dit onderwerp, vragen wij u, de vragenlijst in te vullen. Alleen dan krijgen we een goed beeld van het ict-gebruik in het Nederlands onderwijs.

Belangrijke bron van informatie
De uitkomsten zijn een belangrijke informatie bron voor scholen, sectorraden en het Ministerie van Onderwijs. Natuurlijk wordt de informatie ook door Kennisnet zelf gebruikt om het onderwijs nog beter te bedienen. De Vier in Balans Monitor zal worden gepresenteerd op de jaarlijkse Onderzoeksconferentie van Kennisnet.

Win een powerbank en ontvang korting op de onderzoeksconferentie
Voor het invullen van de vragenlijst willen we u graag bedanken met €25 korting op de toegang van de Onderzoekszoeksconferentie van Kennisnet. Daarnaast verloten wij onder de deelnemers 15 powerbanks om onderweg een smartphone of tablet op te laden. Na afloop ontvangt u desgewenst de onderzoeksrapportage. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research.

Vul hier de enquête in: www.startvragenlijst.nl/kennisnet
(Invullen kan tot en met 27 februari 2015)

Reacties (0)
Geef een reactie