Vooraankondiging BI-dag 7 juni 2024: datageletterdheid i.v.m. dataondersteund werken

Kom je ook naar de BI-dag op vrijdag 7 juni 2024 in Woerden? In de ochtend neemt Dick Pouw, Implementator van verandering, ons mee in hoe organisaties meer data ondersteund kunnen werken en daartoe data geletterdheid van de medewerkers kunnen stimuleren. We luisteren niet alleen naar zijn verhaal, maar gaan er ook actief mee aan de slag. Daarnaast word je in de ochtend bijgepraat over de activiteiten van Npuls op het gebied van data. Het volledige programma volgt zodra het compleet is.

De BI-dag is een jaarlijks terugkerend evenement van de gebruikersgroep DPO en de gebruikersgroep Qlik. ’s Morgens is er een gezamenlijk programma voor alle mbo-scholen die samenwerken binnen MBO Digitaal, dus ook degenen die geen lid zijn van een van de genoemde gebruikersgroepen. ’s Middags hebben de gebruikersgroepen DPO en Qlik elk hun eigen bijeenkomst.

Aanmelden

Je kunt je alvast aanmelden via dit aanmeldformulier. De BI-dag is alleen toegankelijk voor MBO Digitaal leden en genodigden.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie