saMBO-ICT conferentie Hengelo

Op woensdag 19 en donderdag 20 januari 2011 werd de 23e saMBO-ICT conferentie gehouden.
Deze vond plaats bij het ROC van Twente in Hengelo. We mochten daar gebruik maken van de nieuwe locatie ‘De Gieterij’ (klik hier voor een impressie), waar het onderwijs wordt vormgegeven op een plek met een rijke traditie. In het programma werd hier ruimschoots aandacht aan besteed.

Er waren inspirerende keynotes en ook de presentaties bleken van hoge kwaliteit. Verslagen en presentaties komen zo snel mogelijk hieronder beschikbaar.

Overnachten

Overnachten gebeurde in het theaterhotel in Almelo waar de deelnemers met speciale ROC-bussen naartoe vervoerd werden. Het hotel wordt grotendeels gerund door stagiaires vanuit het ROC van Twente. De verzorging was dan ook prima!

Reacties (0)
Geef een reactie