Datadinsdag 16 april: AI en examinering, toetsing en afsluiting bij SintLucas. Ben je erbij?

AI en examinering, toetsing en afsluiting, hoe maken we dáár nu beleid over? Tijdens de derde datadinsdag op 16 april gaan SintLucas en MBO Digitaal hierover graag met je in gesprek. 

Samen met Joke Lammers*, voorzitter examencommissie en Erno Mijland, onderwijsadviseur ICT bij SintLucas, diept JaapJan Vroom dit onderwerp uit. Dit doen zij mede aan de hand van de gedragscode rond het gebruik van generatieve AI en richtlijnen voor AI en examinering die Joke en Erno bij SintLucas hebben ontwikkeld. Je vindt deze gedragscode en richtlijnen hier.

*Joke Lammers is voorzitter van de examencommissies van SintLucas én het Mediacollege Amsterdam, tevens is zij voorzitter van NEC, het netwerk voorzitters examencommissies.

Aanmelden & meer informatie

Logo van Data Dinsdag
Let op: deze datadinsdag heeft een afwijkend(e) datum/tijdstip:
Datum 
: 16 april 2024
Tijd: 12.00 -13.30 uur
Aanmelden voor deze online bijeenkomst kan via Miranda Glasbergen
Na aanmelding ontvang je de Teamslink.

Datadinsdag vanuit jouw school?

Deze datadinsdag is de derde in een nieuwe reeks en wordt met en vanuit SintLucas online gepresenteerd. De eerste datadinsdag op 6 februari werd vanuit De Rooi Pannen verzorgd, de tweede datadinsdag op 12 maart vanuit Deltion college. Ook de aankomende bijeenkomsten organiseert MBO Digitaal elk mét een mbo-instelling. Wil jij ook meedenken over een sessie, heb je een prangende data-vraag, een mooi voorbeeld van data-gebruik in jouw onderwijs(instelling)? En/of wil je samen een Datadinsdag met MBO Digitaal organiseren op jouw school (mbo/hbo)? Stuur een mail naar: JaapJan Vroom.

Reacties (0)
Geef een reactie