Datadinsdag 13 september 2022: Ervaringen uit de datacoalities

Het nieuwe schooljaar trappen we in stijl af met een datadinsdag-middag. Ergens op een centrale locatie in het land delen we de ervaringen uit de datacoalities, en gaan we met betrokkenen en geïnteresseerden in discussie over verschillende onderwerpen die in bijna elke coalitie aan bod komen. Hoe ga je om met privacyvraagstukken bijvoorbeeld, of hoe is onderwijskwaliteit te visualiseren in een dashboard. Dus wil je in gesprek met experts, gelijkgestemden en je aansluiten bij de data-beweging in het mbo? Blokkeer dan alvast 13 september tussen 13:30 en 16:30 in de agenda en houdt rekening met reistijd.

Wanneer:            13 september 2022
Doelgroep:
Tijdstip:              13:30 en 16:30
Offline/online:   N.t.b.
Aanmelden:      aanmeldformulier datadinsdag 13 september

Terug naar de homepagina van datadinsdag

Reacties (0)
Geef een reactie