Functionele beschrijving RIO mbo en vavo gereed

Onderdeel van het programma Doorontwikkelen BRON is het project RIO (Registratie Instellingen en Opleidingen). In februari en maart 2018 zijn na afstemming met de werkgroep RIO mbo en vavo, met de sectororganisaties vo, vavo en mbo, met de softwareleveranciers in deze sectoren en met DUO nieuwe afspraken gemaakt over de implementatie van RIO.
Daarbij is onder andere afgesproken dat de functionele eisen en wensen die tot nu toe opgeschreven zijn door de werkgroepen in de verschillende sectoren en de ervaring die opgedaan is bij de RIO Modelleerdagen met de mbo-instellingen nog eens goed op een rij te zetten. Dat is gedaan door de werkgroep RIO mbo en vavo onder leiding van Twijnstra Gudde. Het resultaat daarvan is nu beschikbaar in bijgevoegde Functionele beschrijving RIO mbo en vavo.
Na de zomervakantie wordt verder gegaan met het opstellen van de benodigde Programma’s van eisen, die eind 2018 gereed zullen zijn. Voor meer informatie over RIO zie de programmapagina Doorontwikkelen BRON.

Reacties (0)
Geef een reactie