Vooraankondiging Gebruikersdag 28 sep 2015

gebruikersdagenDatum: 28 september 2015
9.30 – 13.00 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.30 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

Uiteraard gaat saMBO-ICT ook in het nieuwe studiejaar door met de gezamenlijke gebruikersdag rondom de SIS-en in het mbo. Op 28 september 2015 staat de eerstvolgende gepland. Het gehele ochtend deel wordt besteed aan de vraag welke impact de Herziening van de Kwalificatiestructuur heeft op de bedrijfsvoering van de scholen.

Voor de zomervakantie heeft saMBO-ICT en de HKS regieorganisatie van OCW met een werkgroep bestaande uit verschillende mbo scholen daar een document over gepubliceerd: Bedrijfsvoering keuzedelen. Binnenkort komt de werkgroep weer bij elkaar om te kijken op welke punten het document nog bijgewerkt moet worden naar aanleiding van de wijzigingen die in het wetsvoorstel zijn aangebracht door de Tweede Kamer.

De opzet is deze keer iets gewijzigd. Er zullen niet alleen plenaire presentaties zijn, maar ook enkele workshops in parallel, zodat met collega scholen in kleinere groepen het gesprek kan worden aan gegaan. Er wordt nog hard gewerkt aan het programma. Zodra dat af is, wordt deze rond gestuurd.

Reacties (0)
Geef een reactie