Programma Gebruikersdag 13 april 2015

gebruikersdagenDatum: 13 april 2015
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.00 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

Herziening Kwalificatiestructuur is het thema waar het ochtendprogramma van de komende Gebruikersdag geheel aan besteed wordt. Naast een bijdrage van SBB, DUO en saMBO-ICT, zullen het ROC van Flevoland en het ROC van Twente vertellen hoe zij aan de slag zijn gegaan met de herziene kwalificatiestructuur. Er zal aandacht zijn voor de verandering van het onderwijs, maar vooral voor de impact op de administratieve en plannings-technische processen en systemen.

Onlangs hebben we een berichtje op de site gezet waarin aangegeven wordt welke informatie met betrekking tot de herziening waar te vinden is. Wellicht goed om ter voorbereiding even door te nemen: Waar vind ik welke informatie m.b.t. Herziening Kwalificatiestructuur?

Programma

9.30 uur Ontvangst met koffie / thee
10.00 1. Opening en mededelingen
10.05 2. Herziening van de kwalificatiestructuur (SBB)
10.25 3. Wat doet saMBO-ICT aan hKS? (saMBO-ICT)
10.40 4. hKS en de gevolgen voor BRON (DUO)
10.55 Pauze
11.25 5. Hoe overleef ik de administratieve processen bij onderwijsvernieuwing? :):) (ROC van Flevoland)
11.45 6. HKS-administratie-van basis naar uitgebreid (ROC van Twente)
12.05 7. Vragen/discussie met inleiders
12.30 Lunch
13.00 Bijeenkomst gebruikersgroepen:
– PeopleSoft Campus Solutions
– Edictis
– EduArte
– Magister

Aanmelden

Allen die op de scholen betrokken zijn bij de implementatie van de Herziene Kwalificatiestructuur zijn hartelijk welkom. Velen hebben zich al aangemeld. Heeft u zich nog niet aangemeld, dan kan dat hier.

Reacties (0)
Geef een reactie