Uitnodiging saMBO-ICT conferentie 20 september 2012

We nodigen u graag uit om deel te nemen aan de 26e saMBO-ICT Conferentie op donderdag 20 september 2012. De conferentie wordt gehouden in conferentie hotel Kontakt der Kontinenten Klooster Cenakel in Soesterberg.
Het programma is klaar en is hier te vinden.
In 4 rondes worden maar liefst 24 workshops aangeboden. Samenwerken staat centraal in het programma en natuurlijk tijdens de vele netwerk momenten.

Aanmelding

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, het maximaal aantal deelnemers is bereikt. 
Er geldt een maximum van vier deelnemers per onderwijsinstelling en één deelnemer per bedrijf! Gezien de beschikbare capaciteit (175 personen) van Klooster Cenakel verzoeken wij u hier rekening mee te houden, om teleurstelling achteraf te voorkomen.

Routebeschrijving en parkeren

Kontact der Kontinenten is zowel met openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar. Klik hier voor een routebeschrijving naar de conferentie locatie. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Klooster Cenakel ligt rechts van het hoofdgebouw.

Rustige start

Als u de 20e liever zonder reistijd aan de conferentie begint, bieden wij u de mogelijkheid van een voorovernachting. Onder vermelding van referentiecode SAMBO2012 (in te vullen in vakje relatiecode) kunt u hier direct de beschikbaarheid controleren en online uw kamer boeken.

Graag zie ik uw aanmelding uiterlijk 7 september 2012 tegemoet, zodat ik u tijdens de conferentie in Soesterberg mag begroeten.

Namens de programmacommissie,

Bert van Daalen, voorzitter

 

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie