Startbijeenkomst IGEA

De huidige leden van IGEA (roc Rijn IJssel, Nova College, Drenthe College, Hoornbeeck College, ROC Tilburg, ROC de Leijgraaf) zijn een nieuwe Europese aanbesteding gestart voor de levering van desktop computers, notebooks en aanverwante dienstverlening, onder de naam IGEA 2011.

Tijdens de startbijeenkomst IGEA 2011 op 20 april 2010 is met de vaststelling van het Programma van Eisen en het Gunningsmodel het officiële startsein gegeven voor de nieuwe Europese aanbesteding voor de levering van desktop computers, notebooks en aanverwante dienstverlening per 1 januari 2011.

IGEA verwelkomt de Aeres Groep als nieuwe deelnemer en nodigt ROC’s en HBO’s, die dit jaar zo’n zelfde aanbesteding moeten gaan doen, uit zich bij IGEA 2011 aan te sluiten en zo te profiteren van schaalvoordeel en een goede (juridische) ondersteuning. Op Voorlichtingsbijeenkomst IGEA en FSR vind u uitgebreide informatie over IGEA 2011, waaronder een concept planning.

Instellingen die willen deelnemen aan IGEA 2011 kunnen instappen tot uiterlijk de dag vóór de publicatie van de aanbesteding, die gepland staat op 23 juni 2010.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de (waarnemend) voorzitter van IGEA, w.nap@rijnijssel.nl (Willem Nap).

Reacties (0)
Geef een reactie