Voorlichtingsbijeenkomst IGEA en FSR

De werkgroep van samenwerkende scholen gaan onder de vlag IGEA 2011 hun desktop computers en notebooks opnieuw samen aanbesteden. Dit levert voor alle deelnemers aanzienlijke efficiency- (minder werk) en schaalvoordelen (scherpere prijzen) op. Uw instelling kan nu meedoen en dezelfde voordelen genieten.

Op 6 april 2010 is er voor geïnteresseerden een voorlichtingsbijeenkomst geweest.

De werkgroep IGEA van saMBO-ICT en de werkgroep Inkoop van FSR onlangs besloten na te gaan waarin samengewerkt kan worden. Ook daar is op de voorlichtingsbijeenkomst aandacht aan besteed. FSR staat voor Facilitair Samenwerkingverband ROC’s.

Voor meer informatie over de voorlichtingsbijeenkomst op 6 april 2010 verwijzen we naar de Uitnodiging, de Agenda en de gehouden presentaties in onderstaande bijlagen.

Bespaar uzelf en uw instelling kosten en werk. Doe mee aan IGEA.

Reacties (0)
Geef een reactie