saMBO-ICT conferentie Helmond

Op woensdag 20 en donderdag 21 januari 2010 werd de 21e saMBO-ICT Conferentie gehouden bij De Groene Campus, (Helicon Opleidingen).

Naast drie keynoteronden waren er vijf presentatieronden, verdeeld over de drie thema-lijnen: ict-organisatie & techniek, bedrijfsvoering en onderwijs. In elke lijn was een breed aanbod in workshops, o.a. over de volgende onderwerpen:

  • laptops voor deelnemers
  • aan- en afwezigheidsregistratie
  • business & ICT alignment
  • gebruik van elektronische leeromgevingen

Maar ook diverse andere onderwerpen kwamen aan de orde, zoals open source software, duurzaamheid, de informatievragen die aan het mbo worden gesteld, en, natuurlijk, heel veel cases van roc’s: het portaal van het KW1C, gegevensuitwisseling bij Zadkine, servicemanagement bij ROC Zeeland, en vele anderen.

Reacties (0)
Geef een reactie