Programma Kennisdelingsbijeenkomst Office 365, 13 april 2018

Op vrijdag 13 april organiseren saMBO-ICT en SURF, in samenwerking met Microsoft, de kennisdelingsbijeenkomst Office 365. We zijn deze keer te gast bij Hogeschool Inholland in Haarlem. Ontmoet collega’s van andere instellingen en leer hoe je als instelling het beste uit Office 365 haalt.

Aanmelden

De sessies zijn interessant voor docenten, beleidsmakers, informatiemanagers, ICT-medewerkers, alsmede technisch- en functioneel beheerders die te maken hebben met Office 365. Per instelling kunnen in principe maximaal 5 medewerkers deelnemen. Aanmelden is mogelijk via dit formulier.

Programma

Het programma staat in het teken van kennisdeling over Office 365. Belangrijke thema’s gedurende de dag zijn: security, onderwijsvernieuwing in de les, samenwerken, governance, adoptie en organiseren. De dag begint met een keynote, verzorgd door Microsoft. Hierna volgen 3 rondes met inhoudelijke presentaties en workshops. Het programma biedt vooral praktische voorbeelden en ervaringsverhalen van collega’s uit het mbo en hbo.