Vooraankondiging Gebruikersdag 17 juni 2024

Op 17 juni 2024 hebben we weer de gezamenlijke gebruikersdag van de gebruikersgroepen Eduarte, Osiris, Magister, Education online en Peoplesoft. Het programma is nog niet helemaal rond, maar waarschijnlijk zijn het naast de reguliere updates van MBO Digitaal, DUO en SBB korte bijdragen over CAMBO/mbo-koppelpunt, nieuw RIO dashboard, DUO open data en/of synthetische data.

Deze keer is het via Teams en mede daarom bestaat het gezamenlijke ochtendprogramma vooral weer uit allerlei korte updates. Eenieder kan daar voor zich uithalen wat interessant is. Het ochtendprogramma duurt van 10.00 tot 12.15 uur. Om 13.00 uur beginnen de gebruikersgroepen elk in een eigen overleg.

 Aanmelden

Je kunt je hier alvast aanmelden.

De gebruikersdag is alleen toegankelijk voor MBO Digitaal leden en genodigden

Reacties (0)
Geef een reactie