Vooraankondiging Gebruikersdag 15 april 2024

Modularisering en flexibilisering van onderwijs horen we overal, maar hoe zit het met de aandacht voor de administratieve processen en systemen daarbij? Hoe lossen we de uitdagingen op die we daarin tegenkomen? Hier besteden we in het ochtendprogramma aandacht aan tijdens de Gebruikersdag op 15 april 2024 in Utrecht.

Deze keer met bijdragen van Firda, Da Vinci College en Noorderpoort. Dat doen we niet in plenaire presentaties, maar in subgroepen, zodat nog makkelijker het gesprek erover aan kan worden gegaan. Wel beginnen we plenair met een bijdrage over Wendbaar georganiseerd onderwijs vanuit Npuls.

Vergaderdata 2025

Onlangs is het vergaderrooster voor de gebruikersdagen weer uitgebreid. Dus wil je de gebruikersdagen van volgend jaar vast in je agenda zetten, kijk dan even op de pagina gebruikersdagen op de MBO Digitaal website.

Reacties (0)
Geef een reactie