Vooraankondiging MBO Digitaal Gebruikersdag 5 februari 2024 (via Teams)

Op 5 februari 2024 staat de MBO Digitaal Gebruikersdag geheel in het teken van kennisdeling over Wet verbetering rechtsbescherming mbo-studenten. Vier verschillende mbo-scholen zullen kort vertellen hoe ze de Wet verbetering rechtsbescherming mbo-studenten geïmplementeerd hebben.

Daarna gaan ze gezamenlijk in op de vragen die er bij de deelnemers aan de bijeenkomst leven. Dus echt even bij elkaar in de keuken kijken en van elkaar leren. Deze keer is Teams weer aan de beurt, dus het is geheel online. En uiteraard beginnen we even met de drie gebruikelijke updates vanuit MBO Digitaal, DUO en SBB en vinden er in de middag de gebruikersbijeenkomsten Eduarte, Osiris, Magister en Peoplesoft plaats.


De MBO Digitaal gebruikersdagen zijn alleen voor leden van MBO Digitaal.

Reacties (0)
Geef een reactie