Vacature: Beleidsadviseur MBO Digitaal (1,0 fte)

Hé creatieve digi-verbinder! Dompel jij je graag onder in de mbo-wereld van onderwijsinnovatie, ben jij behendig in het vertalen van complexe ideeën naar heldere informatie?  En op zoek naar een baan die niet ‘zomaar’ een baan is, maar een missie? Dan verwelkomen we je graag als beleidsadviseur bij MBO Digitaal (1,0 fte) bij de MBO Raad.

In deze functie signaleer je de laatste trends in onderwijsinnovatie, en je zet deze om in concrete acties voor boeiende landelijke programma’s zoals Npuls en Edu-V. Jouw dagen zijn doorgaans gevuld met kennis delen, innoveren, organiseren en (co)creëren. Je werkt nauw samen met bevlogen bestuurders en een team van energieke out-of-the-box denkers, taartliefhebbers en collega’s met gevoel voor humor en relativering.

Proactief bijdragen

Klaar voor een baan waar je samen met de scholen proactief een bijdrage levert aan een toekomstbestendig mbo? Stuur je motivatie en cv voor 14 december 2023 naar hrm@mboraad.nl en wie weet, ontmoeten we elkaar snel voor een inspirerend gesprek over de mogelijkheden. Meer informatie over de inhoud en de (arbeids)voorwaarden vind je op mboraad.nl

Vragen?

Heb je naar aanleiding van deze vacature tekst nog vragen? Neem contact op met Martijn Timmer via m.timmer@mboraad.nl of bel: 06 – 86 84 61 26.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie