Save the date: NED Conferentiedag op 29 november 2023

Blok woensdag 29 november in je agenda, want dan organiseert het Netwerk Examinering en Digitalisering de eerste NED conferentie voor Informatiemanagers en collega’s met examenbeleid gerelateerde functies! Een event dat in het teken staat van ontmoeting en kennisdeling via interactieve sessies en keynotes. Naast het voor-scholen door-scholen programma vanuit de mbo-sector, kunnen ook de onderwijspartners uit de sector een bijdrage aan het programma leveren.

Het thema van deze conferentie is:  “Zichtbaar worden, Bewust worden”. Kom kennis delen en schrijf je in als deelnemer van de dag. De te geven sessies worden voorbereid door mbo-scholen, diverse leveranciers en ondersteunende bedrijven als SURF, Kennisnet en MBO digitaal. Ben je erbij op deze eerste conferentiedag van het NED?

Programma

Het belooft een inspirerende, informatieve en vooral feestelijke dag te worden! In de aanmeldlink hieronder kun je aangeven wat je het liefst wil weten over digitalisering van het examenproces. We proberen met informatiewensen rekening te houden in de sessies. Daarnaast ook de vraag of je een bijdrage wilt leveren in de vorm van een workshop of presentatie, uiteraard gerelateerd aan het project OKE. De conferentiedag wordt gehouden bij Domstad te Utrecht. De inloop is tussen 09.00 en 09.30 uur. Daarna zullen we de conferentie openen, gevolgd door een keynote. Deze duurt tot 10.15 uur. Na een kleine koffiepauze start de eerste workshop / presentatie ronde. Kijk voor het volledige programma op de NED Conferentiepagina.

Aanmelden aanwezigheid en/of presentatie

  • Meld mij aan voor de conferentiedag. Let op: In verband met de grote interesse is het aanmelden gelimiteerd tot twee personen per mbo-instelling. Voor een mooie mix gaat de voorkeur uit naar een collega vanuit Informatiemanagement en een collega vanuit Examenbeleid.
  • Ik lever graag een bijdrage aan de conferentiedag in de vorm van een workshop of presentatie.

Meer informatie

Houd de NED conferentiepagina in de gaten voor updates over het programma!

 

 

Reacties (0)
Geef een reactie