Save the date: NED Conferentiedag op 29 november

Blok woensdag 29 november vast in je agenda, want dan organiseert het Netwerk Examinering en Digitalisering  de eerste NED conferentie! Een event dat in het teken staat van ontmoeting en kennisdeling via interactieve sessies en keynotes. Naast het voor-scholen door-scholen programma vanuit de mbo-sector, kunnen ook de onderwijspartners uit de sector een bijdrage aan het programma leveren.

Wanneer: woensdag 29 november 2023
Doelgroep: Informatiemanagers en collega’s met examenbeleid gerelateerde functies
Waar: Domstad in Utrecht

Meer informatie over de invulling van de dag volgt binnenkort. Houd de website in de gaten!

Aanmelden

Kom kennis delen en schrijf je in als deelnemer van de dag. De te geven sessies worden voorbereid door mbo-scholen, diverse leveranciers en ondersteunende bedrijven als Surf, Kennisnet en MBO digitaal. In de aanmeldlink kun je aangeven wat je het liefst wil weten over digitalisering van het examenproces. We proberen met je informatiewensen rekening te houden in de sessies.
In verband met de grote interesse is het aanmelden gelimiteerd tot twee personen per mbo-instelling. Voor een mooie mix gaat de voorkeur uit naar een collega vanuit Informatiemanagement en een collega vanuit Examenbeleid.

Meld je alvast aan via het aanmeldformulier.

 

Reacties (0)
Geef een reactie