Nieuwe gebruikersgroep itslearning. Doe je mee?

Maakt jouw school gebruik van itslearning Learning Management Systeem (LMS)? En wil je jouw kennis en gebruik ervan delen met andere scholen? Meld je dan aan voor de nieuwe gebruikersgroep itslearning. De eerste bijeenkomst is op maandag 25 september van 16.00-17.00.

Steeds meer mbo-scholen gebruiken itslearning Learning Management Systeem (LMS). Dit LMS wordt op veel verschillende manieren gebruikt, ingericht en gekoppeld met aanpalende systemen zoals bijvoorbeeld het student informatiesysteem (SIS) en roosterapplicaties.

Best practices delen

De nieuwe gebruikersgroep heeft als doel kennis en best practices over het gebruik van itslearning met elkaar te delen, zodat scholen het wiel niet opnieuw hoeven uitvinden. Daarnaast dient de gebruikersgroep gezamenlijk ontwikkelverzoeken in bij itslearning om verbeteringen die voor de mbo-sector van belang zijn bij itslearning op de roadmap te krijgen.

Bijeenkomsten

Kortom: de gebruikersgroep brengt kennis, kunde en ervaring samen om het mbo onderwijs met het itslearning LMS zo goed mogelijk te ondersteunen. De gebruikersgroep heeft een Teams-omgeving bij de MBO Raad en organiseert online bijeenkomsten om ervaring uit te wisselen. De eerste bijeenkomst is op maandag 25 september:

Maandag 25 september 2023 I 16.00 – 17.00
• Doel van dit platform kennisdeling
• Doelgroep beleidskant en inhoudskant
• Gezamenlijk request for changes indienen
• Handleidingen uitwisselen of gezamenlijk uitwerken
• Stagebegeleiders toegang geven tot itslearning (Ingrid Klasberg)
• Communicatie over dit platform, hoe meer gebruikers te attenderen op deze plek
• Wensen voor deze kennisgroep

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de gebruikersgroep en de bijeenkomsten vind je hier. Doe je mee? Je kunt je aanmelden via info@mbodigitaal.nl.

Reacties (0)
Geef een reactie