Doet jouw mbo-school mee met de Hackaton Artificial Intelligence in november?

De Universiteit van Twente (UT) organiseert van 8 t/m 10 november 2023 de Hackaton Artificial Intelligence in het onderwijs. Heb jij je al aangemeld met een team van docenten, studenten, schoolleiders, managers en andere AI-geïnteresseerden?

Wil je dat nakijken makkelijker gaat? Wil je dat leerlingen en/of studenten betere feedback ontvangen? Wil je dat zij sneller op de juiste plek terechtkomen? Dit zijn vragen waar AI in het onderwijs mogelijk bij kan helpen. Is dit iets waar je op jouw school mee aan de slag wilt, doe dan mee aan de Hackaton AI 2023 op 8, 9 & 10 november bij de universiteit van Twente.

Wat is een hackaton?

Een hackaton is een activiteit waarin deelnemers in een korte tijd non-stop bezig zijn met één bepaalde casus. Het thema van deze hackaton is AI in het onderwijs. Er speelt heel veel rondom AI in het onderwijs, denk bijvoorbeeld aan ChatGPT.

Werken aan eigen casus

Tijdens deze hackaton voor primair, voortgezet onderwijs, mbo, hbo en wo werk je onder begeleiding van experts aan een eigen casus. Naderhand presenteren alle teams hun bevindingen aan een deskundige jury en wordt een winnaar uitgeroepen. Docenten, schoolleiders, managers, studenten en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om een team te vormen om samen te leren over AI in het onderwijs. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Check deze aftermovie van de Hackaton in 2022.

 • Doelgroep:
  docenten, schoolleiders, managers, studenten, leerlingen en andere geïnteresseerden (team van 6-8 personen). Voor het meedoen aan deze hackaton is kennis van Artificial Intelligence een pré, maar niet vereist: er lopen ook experts (Jedi’s) rond om teams te ondersteunen. Daarnaast worden alle deelnemers gevraagd om voorafgaand een online professionalisering te volgen.
 • Wanneer:
  8,9 & 10 november 2023
 • Tijdstippen:
  woensdag 8 november: 17:00 – 20:15 uur
  donderdag 9 november: 9:00 – 20:00 uur
  vrijdag 10 november: 9:00 – 15:30 uur
 • Kosten:
  Gratis

Meer informatie

Bekijk de website van de UT voor meer informatie over het programma en aanmelden. Voor vragen over het evenement, neem contact op met pro-u@utwente.nl

 

Reacties (0)
Geef een reactie