2 x vacature: kom jij werken bij MBO Digitaal?

We groeien als kool bij MBO Digitaal, platform van de MBO Raad! Dus zijn we op zoek naar twee nieuwe collega’s die net als wij gek zijn op alles wat met digitalisering en onderwijsvernieuwing te maken heeft binnen het mbo. Twee vacatures die je niet wilt missen: Beleidsadviseur MBO Digitaal en Projectcoördinator cyberveiligheid.

#1 Beleidsadviseur MBO Digitaal

Hallo digitaal genie, althans, als het gaat om het omarmen van digitalisering en de transformatie van het onderwijs. Team MBO Digitaal zoekt jou als onze nieuwe beleidsadviseur (1,0 fte) bij de MBO Raad. Jouw missie: Als beleidsadviseur ben je niet alleen op de hoogte van wat er speelt in mbo-scholen, maar je zit bovenop de laatste ontwikkelingen en trends. Je initieert proactief activiteiten die hierop inspelen, denk aan onderwijsinnovatie, digitalisering, en programma’s zoals Npuls en Edu-V. Samen met de scholen zorg je voor flexibel en digitaal onderwijs voor mbo-studenten. Je hebt een schat aan kennis over architecturen en standaarden en last but not least: Je helpt scholen bij het werken met MORA en MOSA en anders kijken naar informatiemanagement.

Weet jij hoe digitalisering het onderwijs wendbaar kan maken? Solliciteer dan vandaag nog op de vacature van Beleidsadviseur MBO Digitaal bij de MBO Raad.

Vragen over de vacature? Neem dan contact op met Martijn Timmer of bel naar: 06 – 86 84 61 26

#2 Projectcoördinator cyberveiligheid

Hallo bijna cyber-collega! Ben je niet alleen geïnteresseerd in cyberveiligheid, maar wil je ook een rol spelen bij het beschermen van onze digitale wereld? Dan ben jij de dynamische projectcoördinator (0,6 tot 1,0 fte) waar we naar op zoek zijn bij MBO Digitaal (MBO Raad)!
Jouw missie: Als projectcoördinator voor het programma cyberveiligheid werk je aan het versterken van de digitale weerbaarheid van mbo-scholen. En nee, dit is geen doorsnee kantoorbaan! Ons programma zet een breed scala aan activiteiten op touw, variërend van bewustwordingscampagnes tot het maken van mbo-brede afspraken, zoals het recent ondertekende cyberconvenant. Het geheim van ons succes? We doen het samen met de mbo-instellingen. Je stapt in een energiek en compact programmateam, waar ruimte is voor jouw ideeën en initiatieven.

Ben jij meer dan geïnteresseerd in cyberveiligheid? Solliciteer dan vandaag nog op de vacature van Projectcoördinator Cyberveiligheid bij de MBO Raad.

Vragen over de vacature? Neem dan contact op met Martijn Bijleveld of bel naar: 06 – 54 24 48 55

 

Reacties (0)
Geef een reactie