Vooraankondiging Gebruikersdag 19 juni 2023

Fijn dat enkele scholen hebben gereageerd op de oproep van 10 mei 2023 met de vraag om een bijdrage aan de gebruikersdagen te leveren, zodat we wat meer bijdragen vanuit de scholen op het programma krijgen. Nu hebben we zelfs iets te kiezen en daarvoor moet nog het een en ander afgestemd worden.

Op de gebruikersdag van 19 juni zijn er in ieder geval de gebruikelijke updates vanuit MBO Digitaal, DUO en SBB. Ook is al duidelijk dat we een vervolg gaan geven aan het onderwerp Informatiebeveiliging en Privacy, waar we het op de gebruikersdag van 6 februari over hadden. ’s Middags komen de gebruikersgroepen Eduarte, Magister, Osiris en Peoplesoft weer bij elkaar. Voor de duidelijkheid: alles gaat weer fysiek bij Vergadercentrum Domstad in Utrecht plaatsvinden. Reserveren jullie 19 juni 2023 even voor een dagje Utrecht (als je dat nog niet gedaan hebt)?

Reacties (0)
Geef een reactie