Less is MORA?

De MORA, waar kun je die nu eigenlijk niet voor gebruiken? Vanuit dat oogpunt kijken we op 10 mei aanstaande in een digitale sessie, van 10:00 tot 11:00 uur, naar de MORA de BIV classificatie en risicomanagement. De BIV classificatie wordt gehanteerd bij informatiebeveiliging en geeft de beschikbaarheid, de integriteit en de vertrouwelijkheid van informatie en systemen aan. BIV is namelijk het acroniem voor Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid. De MORA en de BIV classificatie versterken elkaar en beiden kun je ook gebruiken bij bijvoorbeeld een onderwerp als risicomanagement. Dus hoor je ook het één en ander over risicomanagement. 😉

Het hoe en waarom van de driehoek MORA, BIV en risicomanagement wordt in deze sessie verder toegelicht en er is zoals altijd weer tijd om hierover samen in gesprek te gaan. Het mooie is dat je gratis kunt deelnemen aan deze sessie, die weer dankzij de MORA werkgroep tot stand is gekomen. Zien wij je weer op 10 mei van 10:00 tot 11:00 uur?

Voor wie is deze bijeenkomst?

Deze sessie kent als doelgroepen CIO’s / Directeuren/Managers ICT / Informatiemanagers & medewerkers / Architecten / Informatiebeveiliging & privacy officiers & medewerkers.

Deelname

Deelnemen aan deze sessie kan via deze link.

Wil je lid worden of bijdragen aan de MORA Community? Mail dan naar r.vos@mbodigitaal.nl

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie