Vacature: De MBO Raad is op zoek naar een Beleidsadviseur (0,8 – 1,0 fte)

Herken jij de trends op het gebied van digitalisering en kun je deze vertalen naar het onderwijs?
De MBO Raad is op zoek naar een: Beleidsadviseur 32 – 40 uur per week (0,8 – 1,0 fte).

Sterk onderwijs vandaag voor de beroepen van morgen’

De MBO Raad wil samen met jou en je collega’s werken voor het mbo, het hart van onze samenleving en economie. De MBO Raad behartigt de belangen van de scholen in een complex werkveld van overheid, politiek en bedrijfsleven. Als professional van de MBO Raad lever je een bijdrage aan de maatschappelijke doelstelling van onze vereniging via de verschillende thema’s, sectoren en projecten.

Wat vragen wij van jou als beleidsadviseur (B) binnen de afdeling Digitale transformatie?

• Je hebt ervaring met technologische vraagstukken
• Je kan ‘nieuwe’ technologie vertalen naar het onderwijs en andersom
• Je ondersteunt scholen door het faciliteren van een leernetwerk
• Je bent een netwerker en verbinder
• Je loopt voor de troepen uit
• Je neemt verantwoordelijkheid en initiatief

Wat bieden wij?

Je werkt voor het platform MBO Digitaal, een team van gedreven en ondernemende professionals. Je dienstverband is 32 of 40 uur per week (alles tussen 32 en 40 uur per week is bespreekbaar), je hebt zelf invloed op de invulling en werkt deels vanuit huis, kantoor of op een van onze aangesloten scholen. Je krijgt veel autonomie en regelruimte. MBO Digitaal biedt veel ondersteuning en organiseert intervisie om van en met collega’s te leren. Jouw bijdrage vergroot de weerbaarheid van de mbo-sector! Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en hier is ook ruimte voor. De inschaling is afhankelijk van je kennisniveau en werkervaring (vanaf schaal 12). De MBO Raad staat en gaat voor gelijke kansen: geïnteresseerden met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord zijn welkom!

De procedure

Ben je nog aan het lezen? Heel goed, dan ben jij onze nieuwe collega. Stuur een korte motivatie en cv voor 3 maart 2023 naar hrm@mboraad.nl. Als wij ook enthousiast zijn dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Martijn Timmer of bel naar: 06 – 86 84 61 26.

Reacties (0)
Geef een reactie