Hoe werkt MORA in de praktijk? Kom naar de bijeenkomst op 20 maart!

We nodigen je van harte uit bij de volgende bijeenkomst over de MORA op 20 maart. Op deze bijeenkomst willen we in sneltreinvaart een aantal praktijkvoorbeelden laten zien van het toepassen van de MORA. Waar hebben scholen de MORA voor gebruikt, maar vooral hoe hebben ze dat gedaan?

Sinds de MORA er is, zijn veel scholen bezig met de toepassing ervan. Bij de MORA zijn voor het toepassen een aantal stappenplannen geformuleerd, maar de echte praktijk zie je daarin nog niet uitgewerkt. We zien dat veel scholen vragen hebben over waar te beginnen of hoe. Met deze bijeenkomst willen we je van inspiratie voorzien en in contact brengen met andere scholen die de MORA gebruiken. We doen dit in de vorm van een ‘spreekbeurtenfestival’: een verzameling van korte bijdragen van collega’s. Zou je zelf ook gebruik willen maken van dit podium? Geef dat dan aan bij je aanmelding, dan nemen we contact met je op.

Wanneer?

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 20 maart in Utrecht bij Vergadercentrum Domstad. We beginnen om 13.00 uur en sluiten om 16.00 uur af met een borrel.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Er is plaats voor 40 personen, dus let op dat je je op tijd aanmeldt. Link naar aanmeldformulier: https://forms.office.com/e/StwRE91iiy

Zet ook vast de volgende bijeenkomsten in je agenda:

  • Woensdag 12 april van 10.00 tot 11.00 uur een online sessie over MORA, BIV-classificatie en risicomanagement
  • Woensdag 10 mei tot 10.00 tot 11.00 uur een online sessie over aanbesteden en een programma van eisen schrijven met behulp van de MORA

Vragen over de bijeenkomst?

Voor vragen, suggesties en andere netwerkzaken stuur een mail naar Rob Vos. Ook kun je terecht bij een van onderstaande leden van de MORA werkgroep in het mbo: Carla Bloeme, Leon Sprooten, Alexander Dortland, Johan van der Steen, Elmar Zwenkhuizen, Patrick de Klein, Frans Schröder, Jef van den Hurk, Aladin Mhamdi, Marie van Zanten, Bas Litjens, Gerard Griffioen, Henry Jennen, Bas Kruiswijk, Joël de Bruijn.

We zien je graag in Utrecht!

Marie van Zanten, Johan van der Steen, Yvonne Slenders

 

 

 

Reacties (0)
Geef een reactie