MORA Leveranciersbijeenkomst 9 februari 2023

Op donderdag 9 februari 2023 van 10.00 tot 15.00 uur organiseren we een bijeenkomst voor leveranciers van applicaties in de mbo-sector. De bijeenkomst kent als titel De MORA, om rekening mee te houden. Wil je komen meld je dan aan via de link bij “Aanmelden Bijeenkomst”.

Toelichting

De MORA (Middelbaar beroepsOnderwijs Referentie Architectuur) ontwikkelt zich in rap tempo verder. Naast de MORA wordt er ondertussen hard gewerkt aan de sector- en koppelvlakken architectuur. Tegelijkertijd zijn er externe en interne ontwikkelingen die invloed uitoefenen op het toekomstige onderwijs. Denk hierbij b.v. aan onderwerpen als, LLO (leven lang ontwikkelen), flexibilisering van het onderwijs of programma’s als cyberveiligheid of Npulse (digitaliseringsimpuls onderwijs). Om snel en goed op die ontwikkelingen te kunnen anticiperen zijn referenties, afspraken en standaarden noodzakelijk. De MORA helpt mbo-scholen om de informatievoorzieningen goed te laten functioneren en wordt hierbij gebruikt als een blauwdruk waarmee mbo-scholen hun digitalisering aan het vormgeven zijn.

Uitnodiging

Wil jij, als leverancier van applicaties in de mbo-sector, weten welke ontwikkelingen spelen en samen m.b.v. de MORA bespreken welke impact die ontwikkelingen voor het applicatielandschap van een mbo-school kunnen betekenen? Dan ben je van harte welkom.

Doel bijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst willen we, specifiek met leveranciers van applicaties in de mbo-sector, m.b.v. de MORA de aandachtspunten inventariseren die bovenstaande onderwerpen met zich mee kunnen gaan brengen en samen bespreken wat en wie er nodig is/zijn om deze aandachtspunten op te kunnen lossen.

Doelgroep bijeenkomst

Deze bijeenkomst is alleen voor leveranciers van applicaties in de mbo-sector.

Agenda bijeenkomst

De bijeenkomst kent een algemene inleiding waarna we in ronde tafel sessies de aandachtspunten gaan inventariseren, adresseren en oplossingsvoorstellen gaan aandragen. We sluiten plenair af waarbij we kijken naar eventuele vervolgstappen.

Aanmelden bijeenkomst

Voor de bijeenkomst van 9 februari zijn 50 plaatsen beschikbaar, dus aanmelden is noodzakelijk.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link. Boven 50 aanmeldingen worden meerdere aanmeldingen vanuit dezelfde organisaties in overleg toegewezen. Voor een lunch wordt gezorgd en eventuele dieetwensen kun je aangeven op het aanmeldformulier.

Locatie bijeenkomst

De locatie van de bijeenkomst is Vergadercentrum Vredenburg 19, Vredenburg 19, 3511 BB te Utrecht. Vredenburg 19 bevindt zich op 5 minuten lopen vanaf Centraal Station. De routebeschrijving naar Vredenburg 19 is hier te vinden. Parkeren kan bij garages La Vie, P5 en Paardeveld. Informatie over parkeren is hier te vinden.

Vragen bijeenkomst

Voor vragen, suggesties en andere netwerkzaken kun je terecht bij een van onderstaande leden van de MORA werkgroep in het mbo.

Carla Bloeme, Leon Sprooten, Alexander Dortland, Johan van der Steen, Elmar Zwenkhuizen, Patrick de Klein, Frans Schröder, Jef van den Hurk, Aladin Mhamdi, Marie van Zanten, Bas Litjens, Gerard Griffioen, Henry Jennen, Bas Kruiswijk, Joël de Bruijn en Rob Vos.

Reacties (0)
Geef een reactie