Geef jij mede vorm aan pilothub Studiedata en AI? Meld je aan!

Ook na het programma Doorpakken op Digitalisering gaat het mbo door met data-ondersteund onderwijs. Samen met het hbo en wo gaan we verder in de Pilothub Studiedata en AI. De pilothub richt zich op het vormgeven van de toekomst van studiedata en AI in het onderwijs.

De pilothub richt zich op vragen als: wat is er nodig om veilig en betrouwbaar studiedata en AI te kunnen gebruiken? Hoe zetten we dat in ons onderwijs? Welke bijdrage kan dat leveren aan de kwaliteit van ons onderwijs en manier van werken? En, vooral, wat is daarvoor nodig?

Op dit moment is een schrijfgroep bezig met het programma van de pilothub, dat van 1 mei 2023 tot mei 2025 gaat lopen. Een eerste versie van dat programma bespreken we graag met jullie! We zijn benieuwd naar jullie feedback, inzichten en adviezen die we mee willen nemen in het uiteindelijke programmavoorstel. Ook vanuit het mbo is die input van belang, dus meld je aan!

Voor wie?

Betrokkenen binnen instellingen, zoals: onderwijskundigen, beleidsmakers, bestuurders, docenten, studenten, architecten, informatiemanagers en adviseurs op het gebied van ICT- en onderwijs. Zowel mensen uit mbo, hbo en wo zijn welkom.

Wanneer:          15 maart 2023
Hoe laat:            10.00 uur tot 16.00 uur
Bijeenkomst:    Fysiek
Waar:                   Utrecht
Aanmelden        kan hier

Meer informatie

Heb je inhoudelijke vragen over de pilothub studiedata en AI binnen de Digitaliseringsimpuls, neem contact op met germaine.poot@surf.nl of jvroom@deltion.nl

Reacties (0)
Geef een reactie