Vooraankondiging Gebruikersdag 28 november 2022

Op 28 november 2022 hebben we weer een gebruikersdag met in de ochtend een gezamenlijk programma en in de middag, bijeenkomsten van de gebruikersgroepen Eduarte, Education online, Magister, Peoplesoft en Osiris. Zowel de ochtend als de middagbijeenkomsten zijn deze keer niet fysiek, maar weer via Teams.

Het ochtendprogramma is nog niet helemaal rond, maar we koersen op aandacht voor de onderwerpen ‘Vervolg mbo-koppelpunt na stoppen VVA’, ‘RIO gebruik door KiesMBO’, ‘demo vernieuwde RIO zoeken&vinden’ en ‘Skills’. Nieuw deze keer is, dat we naast de gebruikelijke updates vanuit MBO Digitaal en DUO ook starten met een standaard 10 minuten Nieuws vanuit SBB.

De gebruikersdag is alleen toegankelijk voor MBO Digitaal leden en genodigden.

 

Reacties (0)
Geef een reactie