Innovatie etalage 16 juni 2022 – Praktijk beleven met technologie

Met een mbo-opleiding ben je ‘praktisch hoogopgeleid’. Praktijkervaring maakt een groot onderdeel uit van het leren van onze studenten. In de afgelopen twee jaar heeft niet elke student de kans gehad om de ‘echte’ praktijk voldoende te ervaren. In sommige gevallen is de ‘echte’ praktijk ook te gevaarlijk of te duur. Denk bijvoorbeeld aan ‘wat te doen bij een ontploffing in de waterstoffabriek’? In deze sessie van de Innovatie Etalage willen we je laten zien hoe ‘immersieve’ technologie zoals VR en AR ingezet kan worden bij het beleven van praktijk.

De pitches die deze keer in de etalage staan:

  • Janine Ganzevles- van Ee – Deltion College i.s.m. 5 andere ROC’s en twee universiteiten 
    de VR apotheek
  • Diane Smits – Deltion College i.s.m. KLM XR-Center of excellence
    Fire safety in praktijklessen Cabine
  • Mogelijk volgt er nog een derde pitch – later meer hierover

Wanneer:  donderdag 16 juni
Hoe laat: 16.00 – 17.00 uur
Waar: online, MS Teams
Voor wie: docenten
Aanmelden: Klik hier 

Reacties (0)
Geef een reactie