Datadinsdag 10 mei – Quickscan Studiedata inzichten en vervolg

In oktober 2021 lanceerden ‘Doorpakken op digitalisering’ en het ‘Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT’ samen de Quickscan Studiedata. In het afgelopen half jaar spraken we met collega’s die de scan hebben ingevuld en monitorden we het gebruik. Op basis daarvan ontwikkelen we de scan dit jaar verder door en maken we een nieuwe handreiking voor het gebruik ervan. Op 10 mei delen we de inzichten die we hebben opgedaan en presenteren we de handreiking. Deze Datadinsdag is een samenwerking met de zone Studiedata van het Versnellingsplan. 

Wanneer:            10 mei 2022
Doelgroep:         faciliteerders
Tijdstip:               13:00 – 14:30
Offline/online:    online
Aanmelden:       aanmeldformulier datadinsdag 10 mei

Bekijk de homepagina van datadinsdag voor een overzicht van de andere bijeenkomsten.

Reacties (0)
Geef een reactie