Lancering Quickscan Studiedata

Datadinsdag

Met de Quickscan Studiedata kun je als instelling jouw eigen volwassenheid op studiedata vaststellen. De scan geeft je vervolgens een advies voor het opstarten van een eigen studiedata-programma. De gebruikte tool maakt het mogelijk om na het invullen een netwerk op te bouwen met instellingen die je verder kunnen helpen bij het opbouwen van de datavolwassenheid. Een onmisbaar instrument om kennis op te doen en te delen, dus wees erbij om ook jouw eigen datatraject te starten.

De zone Studiedata van het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT en het themateam Data-ondersteund onderwijs van het programma Doorpakken op digitalisering hebben bij de totstandkoming van de scan samengewerkt en trapten de 12e oktober dan ook samen af.

Bekijk de homepagina van datadinsdag voor een overzicht van de andere bijeenkomsten.

De Quickscan

De Quickscan is gelanceerd tijdens een eerste succesvolle datadinsdag. Meer informatie en zelf aan de slag met de Quickscan? Bekijk de site van de Zone Studiedata en doe de Quickscan.

In de kennisclips op de pagina van Studiedata geven we je handvatten om concreet met studiedata aan de slag te gaan.

Benieuwd naar hoe je start met het gebruik van studiedata in je instelling? Bekijk de toelichting op de blog van JaapJan Vroom (aanvoerder Data-ondersteund onderwijs).

Hieronder de presentatie van de datadinsdag van 12 oktober.

Reacties (0)
Geef een reactie