MORA: Hoe organiseer je het proceseigenaarschap

Lopen bij jullie de projecten naar wens? Is de kwaliteit van het onderwijs en de ondersteunende processen op orde? Zijn de studenten en medewerkers tevreden over de werkwijze van de organisatie? Blijven de kosten binnen het budget en er is geen noodzaak voor besparingen? Is er in alle gevallen duidelijk wie verantwoordelijk is als er problemen optreden binnen de organisatie of bij projecten? De MORA kan je helpen deze vragen te beantwoorden.

Deze samenwerkingsbijeenkomst gaat over proceseigenaarschap; hoe regel je dat? Met voorbeelden vanuit twee MBO’s bespreken we met elkaar hoe je dit kunt doen.

De bijeenkomst is online op maandag 14 maart om 10 uur en duurt één uur.

Klik hier om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Deze bijeenkomst is de derde sessie om als scholen gezamenlijk op te trekken in het gebruik van MORA. Zoals op de afgelopen MBO Digitaal conferentie is gepresenteerd, heeft het Route21-team een aantal actuele onderwerpen uitgewerkt waarbij de MORA goed kan worden ingezet. Scholen die dat willen kunnen daarbij aanhaken en samenwerken op deze onderwerpen.

Op de MORA-pagina, onder het kopje Publicaties op www.mbodigitaal.nl, is verdere uitleg over de samenwerking rond deze actuele onderwerpen te vinden.

En hou alvast rekening met de volgende geplande bijeenkomsten:

  • 6 april, 10:00 – 11:00 uur: Student Journey
  • 20 april, 10:00 – 11:00 uur: Gegevens op orde

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie