Vooraankondiging Gebruikersdag 7 februari 2022

Het ochtendprogramma voor de gebruikersdag op 7 februari 2022 begint al duidelijke vormen aan te nemen en is bijna rond. We proberen aandacht te besteden aan e-herkenning bij DUO, Doorlopende leerroute (vooral administratieve kant), STAP update, korte toelichting op Monitor keuzedelen en een presentatie van een mbo-school over toegang van externen tot hun SIS m.b.v. EduID.

Alle collega’s van de bij MBO Digitaal aangesloten scholen zijn weer welkom om (een deel van) het programma bij te wonen op 7 februari. Het gezamenlijke ochtendprogramma begint iets eerder dan gebruikelijk, namelijk 9.45 uur, en duurt tot 12.00 uur. Vanaf 13.00 uur komen de verschillende gebruikersgroepen bij elkaar: Eduarte, Magister, Peoplesoft en Education online.

De gebruikersdag is alleen toegankelijk voor MBO Digitaal leden en genodigden.

Reacties (0)
Geef een reactie