Vooraankondiging gebruikersdag 29 november 2021

Op 29 november 2021 hopen we elkaar weer via Teams te ontmoeten bij de laatste saMBO-ICT gebruikersdag, want de volgende keer heten we MBO Digitaal. Het programma is nagenoeg rond. Deze keer horen we meer over de CAMBO implementatie bij Curio (koppeling met Education online) en bij ROC van Twente (koppeling met Peoplesoft). Naar aanleiding van de vragen van de vorige keer, zal Wiebe Buising een update geven over de implementatie van VVA. En als laatste onderwerp gaan we het weer eens hebben over het belang van de afslagen die DUO maakt van ROD (voorheen BRON). Pierre Veelenturf (MBO Raad) vertelt waar de gegevens voor gebruikt worden en wat de gevolgen zijn van (niet) tijdig leveren. En zoals gewoonlijk aan het begin even het saMBO-ICT nieuws en de DUO actualiteiten.

Reacties (0)
Geef een reactie