saMBO-ICT gaat per 1 januari 2022 verder onder de naam MBO Digitaal

Met de nieuwe naam MBO Digitaal gaat saMBO-ICT verder op weg naar digitalisering van het onderwijs 

saMBO-ICT is in 2010 opgericht om de samenwerking tussen mbo-scholen te ondersteunen bij het oplossen van automatiserings-vraagstukken. Er is een enthousiast en toegewijd netwerk ontstaan waar mbo-scholen informatie delen en ondersteuning kunnen vinden op alle mogelijke vraagstukken rond digitalisering. Met de Strategische Agenda Digitalisering in het MBO gaat saMBO-ICT nu een nieuwe fase in.  

Vanaf 1 januari 2022 zal de naam saMBO-ICT overgaan in MBO Digitaal.  

“‘Goed om een volgende stap te zetten nu iedereen digitalisering van en in het onderwijs nadrukkelijk op de agenda heeft staan. Daarbij past ook een nieuwe heldere naam’” aldus voorzitter Bert Beun 

De naam is als winnaar uit de bus gekomen naar aanleiding van een prijsvraag in juli. Een anonieme inzender van het SOMA College kwam als winnaar uit de bus. Als deze zich bij ons meldt kan hij of zij de prijs in ontvangst nemen.  

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie