Vooraankondiging Gebruikerdag 11 oktober 2021

Voor iedereen die aan het begin van het jaar nog even wil checken of de gebruikersdagen wel goed in de agenda gereserveerd staan: ze staan gepland op 11 oktober, 29 november 2021, 7 februari, 11 april en 20 juni 2022. De eerste keer dat we elkaar gaan ontmoeten op de gebruikersdag is dus 11 oktober. Dan is het nog via MS Teams. Naast de gebruikelijke updates heeft de programmacommissie gekozen voor de onderwerpen CAMBO en Fusies. Voor beide onderwerpen proberen we ook scholen te vinden die iets van hun ervaringen willen vertellen. En als er nieuws is over de afschaffing van de OOK voegen we dat ook nog toe aan het programma. De antwoorden op de vragen over de afschaffing van de OOK zijn vlak voor de zomervakantie op de site gezet. Allemaal weer hartelijk welkom op de gebruikersdag van 11 oktober.

De gebruikersdag is alleen toegankelijk voor saMBO-ICT leden en genodigden.

Reacties (0)
Geef een reactie