Open leermateriaal stimuleren. Hoe pakt het team Regie op leermiddelen dit aan?

Marc Dietzenbacher (Vista College), aanvoerder van het team Regie op leermiddelen en Veerle Visch (Albeda), teamlid bij Marc, vertellen in deze video over hoe ze open leermateriaal willen stimuleren. Ze houden zich bezig met het regie nemen op de leermiddelenketen maar willen ook open leermateriaal stimuleren. Om te zorgen dat er goeie mix ontstaat tussen het commerciële aanbod en het aanbod van wat docenten(teams) maken. En vooral dat het meer en makkelijker gaat gebeuren in het mbo. Hoe pakt het team dit aan? Wat betekent dit voor jou als docent? En wat zijn tips voor de bestuurders op dit gebied? Bekijk de video!

Meer weten? Meedoen?

Ten slotte: ben je geïnteresseerd om samen met ons het gebruik van open leermaterialen in het mbo verder te stimuleren? Aarzel dan vooral niet om je aan te sluiten bij dit programma via dit contactformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Dietzenbacher, de aanvoerder van het team.

Wil je op de hoogte blijven van de lopende ontwikkelingen op het gebied van open leermiddelen in het mbo, kun je dit doen via de themapagina van Regie op leermiddelen.


Dit artikel is een onderdeel van een reeks artikelen voor de Open Education Week (1 – 5 maart 2021). Bekijk de Open Education Week pagina voor de andere artikelen.

Reacties (0)
Geef een reactie