Vooraankondiging gebruikersdag 5 oktober 2020

Vlak voor de zomervakantie had de programmacommissie nog het idee of misschien beter gezegd de hoop dat we de volgende gebruikersdag op 5 oktober weer live zouden kunnen doen. Onlangs hebben we gezien de ontwikkelingen en het feit dat we met elkaar uit alle hoeken van het land komen toch besloten om het weer via Microsoft Teams te doen.

Er is een uitgebreid programma in wording van 9.30 tot 12.00 uur. Het idee is om twee pauzes in te lassen en logische blokken te maken, zodat er ook makkelijk een deel van het programma gevolgd kan worden. Onderwerpen die naast de gebruikelijke updates vanuit saMBO-ICT en DUO aan de orde komen zijn Praktijkleren, Centraal aanmelden, Koppelpunt gemeenten van VVA en mogelijk ook nog enkele actuele zaken vanuit MBO Raad.

Nadere informatie volgt. Reserveert u het vast in uw agenda?

De gebruikersdag is alleen toegankelijk voor saMBO-ICT leden en genodigden.

Reacties (0)
Geef een reactie