Programma 42e saMBO-ICT conferentie bekend, aanmelden kan nog!

Op 24 en 25 september a.s. organiseren Deltion College, VISTA College en Aventus gezamenlijk de allereerste online saMBO-ICT conferentie in MS Teams. Deze online conferentie start op de donderdagmiddag om 15:30 uur met een internationale keynote en een workshopronde. Op vrijdag staan er vanaf 9:00 uur een keynote en diverse workshoprondes op het programma.

Programma: achter je laptop of pc, maar dan leuk & inspirerend!
Het is de programmacommissie gelukt om een groot aantal interessante, inspirerende, informatieve en interactieve(!) workshops te noteren. Het bijna volledige programma vind je onderaan deze pagina.

Aanmelden instellingen
Aanmelden voor de conferentie voor medewerkers kan nog. We kennen dit keer GEEN beperking in het aantal deelnemers vanuit mbo-scholen. Ook collega’s die alleen in een enkele workshop zijn geïnteresseerd kunnen zich aanmelden en deelnemen. Medewerkers van mbo-scholen kunnen zich hier aanmelden.

Aanmelden bedrijven
Aanmelden voor de conferentie voor medewerkers van (commerciële) partners/bedrijven kan nog. Aan deelname zijn kosten (125 euro) verbonden. Medewerkers van bedrijven melden zich hier aan.

Tweedaagse bestuurders ‘Doorpakken op Digitalisering
Gelijktijdig aan, en deels overlappend met, de conferentie is er voor de bestuurders die bij programma Doorpakken op Digitalisering zijn betrokken een tweedaagse georganiseerd. Zij hebben hier een persoonlijke uitnodiging voor ontvangen.

Hoe gaat dat, een online conferentie?
In de week van de conferentie krijgt iedereen die zich heeft aangemeld toegang tot de teamsite van de conferentie. In deze teamsite vind je alle achtergrondinformatie over het programma en de workshops en de links naar de sessies. Misschien wil je een presentator van te voren al een vraag stellen? Dat kan! Op 24 en 25 september ga je voor deelname aan de conferentie naar onze Conferentie Teamsite om zo optimaal te kunnen deelnemen!

Programma

Sponsoren
Bij de 42e saMBO-ICT conferentie zijn de volgende sponsoren betrokken:

  • Arlande
  • Boom Beroepsonderwijs
  • CACI
  • Canvas
  • Firstklas
  • Value Blue
  • Vancis
Reacties (0)
Geef een reactie