Vacature Office Assistant saMBO-ICT – Succesvol vervuld

Het mbo leidt op voor de vitale beroepen van Nederland. Voor de mbo-scholen is ict van levensbelang om als organisaties en als onderwijs op topniveau te kunnen functioneren. saMBO-ICT levert daar een belangrijke bijdrage aan.
We zijn ván en vóór de mbo-sector: we ondersteunen de 61 aangesloten mbo-scholen op thema’s als informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy, onderwijslogistiek en professionalisering op het gebied van onderwijs & ict. We zijn ‘informatiemanager van het mbo’. ICT-specialisten uit alle  mbo-scholen kunnen bij saMBO-ICT netwerken, kennis delen en gezamenlijk programma’s en projecten ontplooien. We hebben sterke banden met de MBO Raad, Kennisnet/SIVON en met SURF. Veel van de activiteiten van saMBO-ICT komen samen in de Strategische agenda ‘Doorpakken op digitalisering’ waarin het ministerie van OCW, de MBO Raad, Kennisnet en SURF participeren.

Binnen ons kleine team van management, adviseurs en ondersteuning zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven nieuwe collega in de rol van:

Office Assistant (m/v) 0,7 – 0,8 fte (28-32 uur)

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

 • Samen met onze inhoudelijk adviseurs, plannen, voorbereiden en organiseren van activiteiten en evenementen. (Maken van uitnodigingen, beheer inschrijvingen, informeren van en afstemmen met deelnemers, documentatie voorbereiden, contact met locatie etc.)
 • Bijdragen aan informatievoorziening via de website en nieuwsbrief.
 • Ondersteunen van de adviseurs bij hun werkzaamheden.
 • Plannen, voorbereiden en organiseren van bijeenkomsten.
 • Het in goede samenwerking bijdragen aan goede communicatie binnen saMBO-ICT en naar
  externe belanghebbenden.

Aan welke eisen geef je invulling?

 • Je hebt een mbo+ werk- en denkniveau, bij voorkeur gebaseerd op een relevante opleiding.
 • Je bent zeer vaardig met Microsoft Office en Office365. Ervaring met Microsoft Teams en
  Dynamics 365 is een pré.
 • Je bent zeer punctueel.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je vindt het leuk om voor bijeenkomsten/evenementen te reizen (binnen Nederland).
 • Je bent stressbestendig en in staat om snel te schakelen en te faciliteren bij snel wisselende
  prioriteiten.

Wij bieden

Allereerst een inspirerende en leerzame werkomgeving met collega’s die elke dag met hart en ziel aan de slag zijn voor het mbo. Nu nog overwegend vanuit thuis werken, straks weer tenminste één dag in de week op kantoor in Woerden. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt binnen de schaal 6 van de MBO Raad minimaal € 2.110,00 en maximaal € 2.948,00 bruto per maand op fulltime basis behorende bij een arbeidsduur van 40 uur per week. Aanstelling geschiedt volgens de arbeidsvoorwaarden van de MBO Raad die het werkgeverschap uitoefent. De MBO Raad biedt een goed pakket (secundaire) arbeidsvoorwaarden. In aanvang krijgen nieuwe collega’s een jaarcontract aangeboden. We vinden het belangrijk dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen. We bieden daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen ontwikkeling en loopbaan te werken vanuit de principes van een professionele organisatie. Bij gebleken geschiktheid behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Meer informatie en solliciteren

saMBO-ICT heeft kantoorruimte met goede faciliteiten bij de MBO Raad in Woerden. Het vestigingsadres is MBO Raad, Houttuinlaan 6, 3447 GM Woerden. Woensdag is de vaste kantoor-dag waarop alle medewerkers aanwezig zijn. De overige dagdelen en uren worden in overleg ingedeeld.

Meer informatie over onze activiteiten is op de site van saMBO-ICT te vinden. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Martijn Timmer, directeur saMBO-ICT via martijn.timmer@sambo-ict.nl.

Houd jij van aanpakken? Ben jij als creatieve duizendpoot inzetbaar en kun je ook net dat beetje extra geven? Dan zoeken we jou!

Stuur voor 15 augustus 2020 jouw cv met beschrijving relevante ervaring plus een brief met motivatie per e-mail naar de afdeling HRM van de MBO Raad, hrm@mboraad.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Reacties (0)
Geef een reactie