Vooraankondiging Gebruikersdag 15 juni 2020

In de saMBO-ICT nieuwsbrief van 16 april heeft u kunnen lezen dat we de gebruikersdag van 15 juni 2020 wel door laten gaan, niet bij vergadercentrum Domstad, maar via Microsoft Teams.

Het programma hebben we al bijna rond. Naast saMBO-ICT nieuws en DUO actualiteiten komen de onderwerpen Centraal aanmelden en het vernieuwde Praktijkloket uitgebreid aan bod. Ook zal er kort aandacht zijn voor de afschaffing van de Onderwijsovereenkomst en de nieuwe procedure voor vaststelling van de kwalificatiestructuur.

Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.00 uur, maar het zou fijn zijn als iedereen vast een kwartier voor tijd begint met inloggen, zodat eventuele problemen met beeld en geluid nog opgelost kunnen worden zonder verstoring van het programma. ’s middags komen vanaf 13.00 uur de gebruikersgroepen Eduarte, Magister, Education Online en Peoplesoft bij elkaar, ook via Teams uiteraard.

Nadere informatie volgt. Reserveert u het vast in uw agenda?

Reacties (0)
Geef een reactie