IBP netwerkbijeenkomst 14 mei 2020

Op 14 mei was de online bijeenkomst van het IBP netwerk. Er was veel belangstelling vanuit het veld; met zo’n 70 deelnemers hadden we een record-opkomst. Bij de aanmelding konden de deelnemers hun belangrijkste vragen en aandachtspunten opgeven en op basis daarvan werd het programma samengesteld.

Er was veel te melden en te delen. Verslagen vanuit de werkgroepen en de resultaten van de Peer Review 2020, waar ondanks de beperkingen toch 34 instellingen aan deelgenomen hebben. Ook een update vanuit het HO over de benchmark aldaar. En tot slot enkele actuele onderwerpen zoals de koortsmetingen, de videoplatforms voor online lessen en vraagstukken rond veilig online examineren.

Kortom: een geslaagde bijeenkomst, zie de bijgaande presentatie.

Reacties (0)
Geef een reactie