Succesvolle miniconferentie Bruggen Bouwen

Op woensdag 5 februari vond de jaarlijkse Miniconferentie Bruggen Bouwen plaats, de conferentie voor i-coaches en brughoofden die deelnemen of zich oriënteren op het Programma Bruggen Bouwen. Het programma, waar zo’n 60 i-coaches op af kwamen ging van start met een keynote van Frans Schouwenburg over ict in het onderwijs, gevolgd door Sander van Acht, die de coaches meezoog in de wereld van de virual en augmented reality.

Het middagprogramma bestond uit een tiental workshops.

De mini-conferentie was voor deelnemers en organisatie een geslaagde bijeenkomst! Naast het uitwisselen van kennis en ervaringen, hebben we weer veel input opgehaald voor het vervolg van het programma en we hebben de eerste stappen gezet met het uitbouwen van de community.

Meer weten over Bruggen Bouwen? Mail naar bruggenbouwen@sambo-ict.nl

Reacties (0)
Geef een reactie