Vooraankondiging gebruikersdag 27 januari 2020

Datum: 27 januari 2020
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma
13.15 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten
Locatie: Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, in Utrecht.

Voor de gebruikersdag op 27 januari 2020 staan weer een heel aantal actuele onderwerpen gepland. Er wordt nog gewerkt aan het programma, maar zoals het er nu uitziet komen de volgende onderwerpen aan bod: Voortgang RIO, RIO op één van de onderwijsinstellingen, robotisering bij ROC van Amsterdam en ook de MBO Verklaring. Uiteraard zullen de gebruikelijke updates vanuit saMBO-ICT en DUO ook een plaats krijgen op het programma. Volgende week verwachten we het programma gereed te hebben.

Het gezamenlijke ochtendprogramma is van 9.30 tot 12.30 uur en de gebruikersgroepen Eduarte, Magister, Peoplesoft en Education Online komen vanaf 13.15 uur bij elkaar. Locatie: vergadercentrum Domstad in Utrecht.

Voor 2020 kunt u ook alle gebruikersdagen vast reserveren in uw agenda: 27 januari, 6 april, 15 juni, 5 oktober en 30 november.

De gebruikersdag is alleen toegankelijk voor saMBO-ICT leden en genodigden.

Reacties (0)
Geef een reactie