Community of Practice Onderwijs & ICT in 2020

Wil je in je onderwijs een stap maken met gepersonaliseerd leren met inzet van ict en social media?

Van harte uitgenodigd om mee te doen aan de Community of Practice Leren en ict (CoP)! De CoP biedt ook in 2020 een leer- en werkgemeenschap voor mbo-docenten en team-managers om te werken aan praktijkvragen op het vlak van gepersonaliseerd leren en ict.

Community of Practice
De CoP is een leer- en werkgemeenschap van docenten en teammanagers van mbo-instellingen. Vanuit concrete vragen uit je praktijk werk je themagewijs aan praktische antwoorden. Deelnemers brengen zelf ervaringen in, delen kennis en creëren samen nieuwe kennis. Daarnaast kunnen de deelnemers een beroep doen op experts en expertise uit diverse netwerken, ook is er ruimte om nieuwe kennis te laten ontwikkelen.

Startbijeenkomst 2020
De startbijeenkomst van de CoP-cyclus voor 2020 is op 6 maart 2020. De locatie is het iXperium van ROC De Leijgraaf, Euterpelaan 100, 5344 CS Oss. ->Reserveer deze dag alvast in je agenda als je wilt deelnemen, en meld je hiervoor aan bij John Schobben.

Meer informatie
Wil je meer informatie of wil je deelnemen? Neem contact op met John Schobben of Marius van Zandwijk.

https://mbodigitaal.nl/community-of-practice-leren-en-ict/

of ga naar de website: www.coplerenenict.nl

Reacties (0)
Geef een reactie